دوره تخصصي آموزش مديران واحد هاي پذيرايي در خراسان شمالي

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري خراسان شمالي،علي مستوفيان سرپرست معاونت فرهنگي و ارتباطات ضمن اعلام اين خبرگفت پس از بررسي نقاط ضعف و قوت مديريت مراکزي همچون رستوران‌ها و واحد هاي پذيرايي بين راهي لزوم طراحي اين دوره احساس شد .

وي در خصوص چگونگي اجراي اين دوره گفت : مجموعه اين دوره‌ها به صورت کارگاه عملي و تئوري برگزار خواهد شد در کارگاه عملي فرايند آشپزي صنعتي و درک سازوکار برنامه ريزي ، سازماندهي و مديريت چرخه توليد و عرضه غذا نمايش داده مي‌شود.

وي متذکر شد:در کارگاه تئوري شرکت کنندگان با نحوه مديريت و حسابداري، خدمات پذيرايي، الگوهاي بهينه رفتاري و بهداشت محيط و شخص آشنا مي شوند.

مريم وحداني کارشناس آموزش نيزگفت: اين دوره به مدت 75 ساعت آموزش داده مي شود که پس از پايان دوره گواهي معتبر به فراگيران ارائه خواهد شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388040520